Ne maradj otthon ma se!

NaMaisHova

NaMaisHova

Kárpátia Borház - bort mindenkinek

A hely ahol egy egyetemista is lehet egy kicsit "boujee"

2023. január 22. - NaMaisHova

Hol és mi ez?

A Kárpátia Borház Kolozsvár központjában, a Napoca utca 2-4 szám alatt található kis otthonos, borozásra ideális kis hely, ahol számos zamatos bort megkóstolhat az oda látogató.

whatsapp_image_2023-01-22_at_23_39_15_1.jpeg

Minden egyetemistának van olyan napja amikor a hosszú éjszakába nyúló bulizás helyett inkább valami chillesebb, elitebb esetleg fancybb helyre vágyik, de ez mégis legyen egyetemista pénztárca barát. Ilyen napokra a Kárpátia Borház a legjobb döntés, hiszen az áraik nagyon kedvezőek, valamint számtalanszor tartanak borkostolós napokat, amikor ingyen lehet különféle borokat megkóstolni. Egy pohár félédes Rosé, ami Aegidius Doux Rozé 18 lej, én ezt kostoltam, hiszen az édesebb borok felé hajlok, de az átlag ár egy pohár borra 11 és 15 lej között mozognak.

whatsapp_image_2023-01-22_at_23_39_17.jpeg

Azok számára akik nem a legnagyobb bor kedvelők de a társaság miatt mégis idekeverednek a Kárpátia Borház más fajta italokkal is tud a kedvükre tenni, konyakokkal és különféle sörökkel.

Mi az ami még extra?

Abban a elképzelhető esetben, ha a borozgatás mellett megkordul az ember hasa, semmi vész mert ott van a megoldás helyben, hiszen a Kárpátia ugynevezett "Borkorcsolya" táljai, melyet vagy 150 vagy 300 grammos verzióban lehet megvenni, elképesztően finom sajttálkompozíciók, melyek tökéletesen passzolnak a borokhoz.

A kisebb tál 27 lej még a nagyobb 49, 2 személyre viszont a kisebb tál is tökéletesen megfelel.

 

whatsapp_image_2023-01-22_at_23_39_16.jpeg

Mindenképp megéri kipróbálni azokon a napokon amikor valami fancyre vágytok. Valamint ideális randihelyzín is lehet. 

Ne maradj otthon ma se, és próbáld ki a 'boujee' életet.

Nyitvatartás:

Minden nap 12-00.

A bejegyzés trackback címe:

https://namaishova.blog.hu/api/trackback/id/tr8718032158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása