Ne maradj otthon ma se!

NaMaisHova

NaMaisHova

/FORM Space, Kolozsvár

Színes események a szürke hétköznapokra

2022. december 09. - NaMaisHova

 

form-spa.jpg

     Ha egy mondatban kellene jellemeznem, hogy mi a kolozsvári Form Space, akkor az úgy szólna, hogy: a hely, ami így vagy úgy, előbb vagy utóbb, mindenki kívánságát teljesíti. Hogy miért megalapozott ez a kijelentés? Pusztán amiatt, hogy a FORM Space eseményfelhozatala annyira sokszínű, eltérő és változatos, hogy bármilyen műfaj, vagy esemény kedvelője lennél, egyszer biztosan magához csalogat a hely.

     A következőkben összefoglaljuk neked röviden mindazt, amit tudnod kell a helyről és ha Kolozsváron jársz, vagy itt élsz mindenképp ajánljuk a hely felkeresését, főleg abban az esetben ha még nem tetted!

     Helyszín:

     A /FORM Space kifejezetten előnyös elhelyezkedésű, hiszen Kolozsvár belvárosában található, a szűken értelmezett központtól (Egyesülés terétől) csupán 15 perces sétára van. Hogy pontosítsunk kicsit: a központi park melletti kolozsvári aréna lábánál bújik meg (Aleea Stadionului, nr 2). Másik óriási előnye, hogy 700 négyzetméteren fekszik, azaz nagy a befogadóképessége és egy meglehetősen kényelmes teret biztosít a szórakozásra, ami sok más szórakozóhely esetében nem jelenthető ki bátran. Röviden: rendkívűl tágas, logikus a terek elrendezése, dohányzás esetén nem kell elhagyni a helyet, hiszen erre is van kialakított tér a ,,kapukon” belül, és persze van csomagmegörző is.

 

     Események/programok színes felhozatala:

     Az alapítóinak az alapkoncepciója az volt, hogy teret adjanak minden olyan eseménynek, amire igény lehet a kolozsváriak körében. A bulikon túl szerettek volna egy olyan helyet létrehozni ahova kikapcsolódni mennek az emberek egy nehéz munkanap után, ahol megtekinthetnek egy előadást, egy jazz koncertet, élő zenés esteken vehetnek részt, levezethetik a feszültséget egy stand-up comedy-vel, vagy csatlakoznak egy workshop-hoz. Bár mindezekkel magasra tették a lécet, mégis kijelenthető, hogy valóban rendkívűl színes mindaz amit felkínálnak a kolozsváriaknak.

     A /FORM Space gyakran meghív közismert előadókat, legyen szó énekesekről, vagy lemezlovasokról, ezek az események érthető módon nagy népszerűségnek örvendenek. Nemrég Wilkinson és Netsky szórakoztatta vendégeit, mindemellett magyar előadók terén sincs hiány, hiszen a Bohemian Betyars, a Parno Graszt és a sZempöl is átlépte már a küszöbüket.

     Bulik terén is van bőven miből válogatni, vannak egyszeri alkalommal megrendezett események, de vannak adott tematikával rendelkező bulik is, amiket újból és újból megrendeznek bizonyos időközönként. Ilyen például a Kitsch Party, vagy a Fu(n)king tematikájú buli. Az utóbbi esetében általában különböző korszakok zenéit szokták megvillogtatni, ilyen volt például a „Fu(n)king with the 90s”eseményük.

     Árak:

     Az eseményeket illetően nagyon széles skálán mozognak az árak. Egy ,,egyszerű” buli megközelítőleg 20-30 lejes jegyet von maga után, viszont ha az előadó közismert akár 100 lejig is kiterjedhet az ár. A /FORM Space oldalán minden esemény alatt fel van tűntetve, hogy mennyibe kerül a belépő.

     Tipp: általában olcsóbb a jegy ha az online elővételt választjuk.

     Az italfelhozatal mondhatni széles, az árak egyáltalán nem alacsonyak, mondjuk úgy, hogy megfizethetőek (olyan árak vannak mint minden más szórakozóhelyen, sajnos). Egy sör ára 13-17 lej, a röviditalok 10-14 lej körül mozognak, a koktélok pedig megközelítőleg 25 lejbe kerülnek.

     Nyitvatartás:

Hétfő: ZÁRVA

Kedd: ZÁRVA

Szerda-Péntek: 22:00-05:00

Szombat-Vasárnap: 22:00-12:00

A bejegyzés trackback címe:

https://namaishova.blog.hu/api/trackback/id/tr5117998568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása