Ne maradj otthon ma se!

NaMaisHova

NaMaisHova

Yolozsvári Yolka

Egy bár, ami néha klub

2022. december 17. - NaMaisHova

yolkaa.png

Csekkold, ha nem hiszed!

Kolozsvár szívében, a nagy Szent Mihály templom bal oldalánál található a híres neves Yolka Bár.

Egy cuki, retro romkocsma az emeleten, szép kilátással a kedvenc kis városunkra. A Yolka az ideális hely, ha szeretnél összeülni a haverokkal egy hideg sörre vagy finom cocktailra.

Otthonos hangulatából adódóan hamar megkedvelteti magát a hely, és nem csak a személyzet, de az árak is barátságosak. A mindig megborító LongIsland cocktail 22 lejbe kerül, a többi cocktail pedig átlagosan 18 lej, a shotok pedig 10-12 lejbe fájnak. Lazább napjain tökéletes alapozó hely, de számos esetben tartanak bulikákat, Kolozsvár egyik kedvenc Dj srácával, Dj Picivel, valamint számos más Dj is játszott már a Yolka partikon, úgy, mint Dj Andris, Dj Mini és sokan mások.

Teraszok a Yolkában

Nem a legtágasabb szórakozóhelyek egyike, de hát, ahogy a mondás is tartja sok jó ember kis helyen is elfér, kivéve, ha nem… A dohányzókat egy minimális terror várja, hiszen az egyik dohányzó lehetőség a terasz, ami egy belső udvarra néz és annak érdekében, hogy a szomszédokat ne zavarja a szórakozó nép zaja,  egy “hangszigetelő redőny” zárja el a cigiző tömeget a friss levegőtől.

A bejárati terasznak van egy külön kis terasza ezzel máris két bejárati terasz is akad. Ez a terasz a teraszon egy kis emelkedő amit a lépcsők fölé építettek, és van ott egy asztal és különböző ülőalkalmatosságok. Az odajutás egy nagyon izgalmas procedúra, hiszen az oda felvezető meredek lépcsőket sokszor széknek használják az emberek ebből adódóan kerülgetve lábujjhegyen lépkedve lehet felkerülni.

A harmadik terasz egy durván másfél négyzetméteres helyecske, kilátással a templomra, ahol a párkányra helyezett italokkal vigyázni kell, hiszen nem lenne ideális nyakon önteni az arra járókat, sem pedig fejbe vágni őket egy pohárral/üveggel, mivel már véletlen repültek onnan poharak és italok csak szerencsére emberáldozat nem volt!

Az előbb felsoroltakkal nem szeretnék vészmadár lenni, de az icipicit ittas vendégek számára a hely kész akadálypálya lehet, hiszen több apróbb emelkedőbe lehet botlani a táncparketten, valamint egy kacskaringós lépcső visz fel a bár bejáratához, szóval csak óvatosan tombolni! ;)

Számos különböző programlehetőséggel szolgál a Yolka, vannak meccsnézős esték, karaoke, gólyabálok, tematikus bulik, mint például, mikulásbulik, karácsonyi bulik, és persze a szokásos ereszd el a hajad bulikból sincs ott hiány. A lemezlovasok dolga, hogy jó hangulatot biztosítsanak örök slágerekkel, és magyar toplistás számokkal.

Megéri ellátogatni a Yolozsvári Yolkába, ha nincs elvárás nincs csalódás!

  Nyitvatartás: H-V: 14:00-02:00

 

 Ha több érdekes tartalomra vágysz, pillants rá közösségi oldalainkra is:

Instagram: https://www.instagram.com/namaishova/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087959552688

                                                                                                             

 

A bejegyzés trackback címe:

https://namaishova.blog.hu/api/trackback/id/tr7618004348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása