Ne maradj otthon ma se!

NaMaisHova

NaMaisHova

Samsara Chillout Teahouse, Kolozsvár egyik különlegessége

2023. január 16. - NaMaisHova

Érezted már úgy, hogy meguntad a szokások kocsmákat, a megszokott helyeket? Na akkor ez a bejegyzés pont neked szól! Most egy igazán érdekes és vagány helyet mutatunk be neked, a Samsara  Teahouse-t. A Samsara a belvárostól nem túl messze, a Fellegvárhoz közel található, az Emil Racoviță 27. szám alatt.

A helynek a különlegessége, hogy egyben egy chilles teázó, de vizipipázó hely is. Ami a leginkább lenyűgözi az idelátogatókat az egyértelműen a beltere. A Samsara egy nagyon varázslatos hangulatot teremt a különböző ,,szobáival”.

Például ott van a személyes kedvenc, a “Cosmic Room”, amelybe ha belépünk akkor szinte úgy érezzük magunkat, mintha az űrben lennénk. A neonnal megvilágított szoba eszméletlen hangulatot tud teremteni az ide betévedőknek. Egy másik szoba elmerül a sötétben, és a mennyezetről lehulló anyagdarabok egyfajta kaotikus lombkoronát alkotnak. A falakon mindenféle növény vázlata látható, azt az érzést keltik mintha a természetben, vagy akár egy trópusi erdőben lennénk.

A Samsarában nem fogsz székeket találni, a hely úgy van kialakítva, hogy a földön kell ülni kényelmes párnákon egy kisasztal körül, amely nagyon ,,cozy” hatást eredményez. Fontos részlet: nem árt felkészülni arra, hogy ide kizárólag cipő nélkül lehet bemenni, ezért érdemes odafigyelni, nehogy lyukas zoknival induljatok el teázni.

Az összhatáshoz a pszichedelikus zene is nagyban hozzájárul, ami elönti a szobákat, és ami tökéletesen passzol a helyhez. (Például psytrance, psychedelic chillout, goa stb).

A teaházat gondozók nagyon kedvesek, barátságosak és mindig mosolygósak – hippik, a szó valódi értelmében.

Ez a hely lényegében a tea-különlegességeiről híres, nagyon széles választékban kínálják őket fel, csak meg kell találnod a kedvenced (17-34 lej).  A legtöbb teázóval ellentétben a Samsarában alkoholos italokat is találsz, viszont alapjáraton a tea a fő vonzerő. Ezek mellett a vizipipa is szinte egy alapkelléke a helynek, szintén számos aromában elérhetőek (30-35 lej).

A Samsara Chillout & Teahouse hangulatát a legkönnyebben úgy lehet jellemezni, hogy az odalátogató szinte úgy érzi magát, mintha Alice Csodaországába csöppenne be. Te is a ,,Csodaországban” fogyaszthatsz el egy csésze teát, ha idelátogatsz. Mosollyal az arcodon távozhatsz innen, mint egy kellemes utazás után, ez egy olyan hely, amit nem szabad kihagyni, ha Kolozsváron jársz.

  

Elérhetőségek:

Telefonszám: 0745578750 / 0364888477

Nyítvatartás: Hétfőtő - Vasárnap: 14:00-tól 02:00-ig

Weboldal: http://www.samsara.ro

Emailcím: samsarachilloutteahouse@gmail.com

Ne felejts el bekövetni minket a közösségi oldalainkon sem!

Instagram: https://www.instagram.com/namaishova/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087959552688

A bejegyzés trackback címe:

https://namaishova.blog.hu/api/trackback/id/tr918027672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása